Wizz Air sărbătorește 250 000 de pasageri transportați din / spre Bacău

0 609

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță numărul de 250.000 de pasageri care au călătorit către și dinspre Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău. În spiritul ocaziei, pasagera cu numărul 250.000, care a călătorit cu un zbor de la Roma Ciampino la Bacău, a fost premiată cu un voucher cadou pentru zboruri în rețeaua WIZZ.

Deschizând cea de-a 31-a bază la Aeroportul Bacău în octombrie 2020, compania aeriană a investit continuu în rețeaua de rute care leagă aeroportul regional de restul Europei. Aceasta a devenit a doua bază WIZZ din regiunea Moldovei, ce oferă acum zboruri directe către 10 destinații din 4 țări europene. Rețeaua de rute a Wizz Air și zborurile low-cost de la Bacău subliniază angajamentul în zonă, atât pentru pasagerii români, cât și pentru piața locală de muncă specifică aviației și industriilor conexe.

Compania aeriană se angajează să-și extindă operațiunile în întreaga rețea, pe măsură ce industria revine la capacitatea de dinaintea pandemiei. Cu rute care conectează întreaga Europă, românii vor putea călători prin intermediul rutelor Wizz Air la tarife reduse către cele mai interesante destinații, fie că este vorba de vacanțe însorite, city break-uri în orașe celebre sau vizitarea prietenilor și familiei.

Dorind să marcheze această ocazie și să-și răsplătească pasagerii, compania aeriană i-a pregătit o surpriză norocoasei pasagere cu numărul 250.000 care a călătorit pe ruta Roma Ciampino-Bacău. Pasagera cu numărul 250.000, Colatau Georgeta, călătorea de la Roma la Bacău și a primit vestea la bordul aeronavei. După debarcare, doamna Colatau a primit un premiu ce constă într-un voucher cadou pentru zboruri în rețeaua WIZZ și a fost invitată să ia parte la o ședință foto alături de membrii echipajului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.