blank

Wizz Air sărbătorește 18 ani de la primul zbor!

0 1.346

Wizz Air sărbătorește 18 ani de operațiuni aeriene în Europa. Cu ocazia aniversării sale, compania aeriană oferă astăzi pasagerilor săi o reducere de 18% pentru toate zborurile din rețeaua WIZZ. Biletele reduse sunt disponibile doar astăzi, 19 mai 2022.

În cei 18 ani de operațiuni, începând cu primul zbor operat în 2004 pe ruta Katowice – Londra Luton, Wizz Air și-a extins constant rețeaua de rute și flota de aeronave. De asemenea, de la primul zbor operat din România în anul 2007, compania aeriană a oferit pasagerilor români alternative convenabile la prețuri reduse pentru 75 de destinații difersificate din toată Europa și nu numai, ajungând să opereze zboruri de pe 11 aeroporturi din țară.

Wizz Air oferă o gamă largă de rute la prețuri reduse către cele mai atractive destinații din Europa. Biletele sunt disponibile pentru rezervare online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil. Oferiți-le prietenilor, familiei sau chiar dumneavoastră biletul către destinația dorită, fie că este vorba de vacanțe pe plaje însorite, city break-uri în cele mai frumoase orașe sau vizite în afara țării.

Leave A Reply

Your email address will not be published.