blank

Airbus A320neo (VT-ATV) Vistara în retro livery (Foto)

Pe 1 septembrie, Vistara a prezentat a 22-a aeronavă din flotă, aceasta fiind model Airbus A320neo (VT-ATV). Este vopsită în retro livery.

0 1.233

Vistara, transportator full-service rezultat în urma unui joint-venture al companiilor Tata și Singapore Airlines, a prezentat a 22-a aeronavă din flotă. Este vorba de un Airbus A320neo, indicativ VT-ATV.

Aeronava vine vopsită într-un retro livery asemănător cu cel folosit de Tata Air Lines în 1940. Indicativul VT-ATV nu a fost ales la întâmplare. Pe vremuri, acesta a fost purtat de un DC-3 sub culorile Tata Air Lines.

Prin acest retro livery, Vistara dorește să sărbătorească și cei 150 de ani de la înființarea companiei mamă – Tata Sons Limited.

Airbus A320neo (VT-ATV) Vistara

Totodată, Vistara a dezvăluit și o uniformă retro, care va fi purtată de echipajul de cabină la momentele importante ale companiei aeriene. A fost aleasă o uniformă din „zilele de aur ale aviației”, anii 1950-1960.

blank

blank

Aeronava Airbus A320neo (VT-ATV) Vistara va opera primul zbor comercial pe 5 septembrie, pe ruta Delhi – Mumbai. Personalul de cabină va fi costumat în noua uniformă retro, iar la bord se va servi un meniu special, care va cuprinde brânzeturi fine, salată Waldorf, aupă Minestrone, pui fript și multe alte preparate atent pregătite.

Vistara este o companie tânără, dar cu pretenții și ambiții mari. Operează zboruri în regim full-service, ridicând standardul în India. Deține o flotă formată din 22 de aeronave de tipul A320ceo și A320neo. Urmând ca în viitorul apropiat să primească și modelele A321neo și Boeing 787 Dreamliner.

Leave A Reply

Your email address will not be published.