Wizz Air reia zborurile pe ruta București – Dubai, de data aceasta spre DXB

1 2.734

Din păcate, pandemia de COVID-19 continuă să facă victime în rândul populației, iar autoritățile înăspresc restricțiile de călătorie. În tot acest timp, companiile aeriene încearcă să-și optimizeze rețeaua operațioală pentru a acoperi cererea, dar în același timp caută să nu zboare cu avioanele goale.


Wizz Air se tot joacă cu rutele / zborurile, dar nu e vina lor că autoritățile actualizează măsurile restrictive frecvent. Așa se face că multe zboruri au fost anulate, iar câteva rute chiar au fost suspendate. Printre rutele suspendate este și București – Abu Dhabi, care a fost anunțată cu mare fast prin vara lui 2020, dar imediat zborurile au fost sistate. Mutând operațiunile la Abu Dhabi, Wizz Air a renunțat la București – Dubai din motive lesne de înțeles.

Dar iată cum, debutul de an 2021 vine la pachet cu noua rută București – Dubai, de data aceasta spre DXB. Va fi o rută sezonieră, care va debuta pe 12 februarie 2021. Conform sistemului de rezervări Wizz Air, zborurile vor fi operate până pe 14 aprilie 2021, dată la care sunt speranțe să fie reluate zborurile București – Abu Dhabi.

București – Dubai cu Wizz Air, din 12 februarie

Vor fi operate 2 zboruri săptămânale pe ruta București – Dubai, în zilele de luni și vineri, conform orarului de mai jos.

W6 3265 București 07:25 – 14:35 Dubai
W6 3266 Dubai 15:20 – 18:55 București

Pe lângă această rută, Wizz Air a anunțat și rutele Dubai – Sofia (12 ianuarie) și Dubai – Budapesta (13 ianuarie). Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul wizzair.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.