blank

Wizz Air redeschide 27 de rute din România spre destinații din Germania, Italia, Spania, Elveția, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franța și Malta

0 9.718

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi că va redeschide gradual 27 de rute operate de pe unele aeroporturi din România către destinații din 9 țări. Zborurile redeschise vor fi reluate până în data de 6 iunie. Wizz Air oferă o gamă largă de rute cu prețuri reduse către cele mai atractive țări și orașe din Europa, inclusiv Italia și Germania, destinații populare pentru pasagerii români. Biletele sunt disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Wizz Air face pași spre reclădirea rețelei operaționale pre-pandemie

În contextul relaxării treptate a restricțiilor Covid-19 în Europa, Wizz Air face noi pași, anunțând redeschiderea unor rute prin care își va transporta pasagerii către destinații europene diversificate. Începând cu 21 mai, oricine va putea rezerva bilete și se va putea bucura de o vacanță binemeritată sau va putea vizita rude și prieteni de pe continent în timpul verii către mult mai multe destinații WIZZ.

Țări care beneficiază de redeschiderea zborurilor sunt Germania, Italia, Spania, Elveția, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franța și Malta. Anticipând cererea de zboruri, Wizz Air reia câteva rute din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu Mureș, Iași, Sibiu, Bacău, Craiova și Suceava către destinații populare precum Roma, Torino, Pisa, Cagliari, Bologna, Veneția Treviso, Catania și Milano sau Memmingen și Frankfurt-Hahn.

Din nou, Wizz Air își demonstrează reziliența prin acest anunț și reconectează România cu Liverpool, Edinburgh și Birmingham, dar și cu Palma de Mallorca, Eindhoven, Lisabona, Lyon, Geneva și Malta.

Pentru o flexibilitate sporită atunci când vine vorba de rezervări, Wizz Air recomandă pasagerilor serviciul WIZZ Flex. Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de protecție. Astfel, aceștia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Multe dintre aceste rute le-am menționat și în articolul cu rutele noi anunțate din / spre România în sezonul de vară 2021.

Leave A Reply

Your email address will not be published.