Wizz Air recrutează piloţi în România

0 836

Wizz Air recrutează piloţi pentru bazele sale din România. Pe 19 noiembrie, la 10:00, Wizz Air organizează o sesiunea de recrutare a piloţilor la Angelo Airport Hotel (Calea Bucureştilor Nr. 283, Otopeni / Bucureşti).Toţi cei care nu au restricţii de a lucra în România, deţin un paşaport românesc valabil şi au o licenţă de pilot JAA / EASA sunt invitaţi să se alăture echipei Wizz Air. Candidaţii trebuie să prezinte de asemenea Multi Engine/Instrument Rating endorsement (IR/ME) cu o valabilitate minimă de 3 luni de la data aplicării. În timpul sesiunii de recrutare, candidaţii vor prezenta, de asemenea, timpul minim de zbor şi vo trebui să confirme nivelul de limbă engleză, cu un nivel 4 minim necesar OACI.

Andreea Liţescu, Senior First Officer la Wizz Air a declarat: „Momentul în care decolez către o nouă destinaţie mă face mereu să-mi reamintesc cât de minunată este viaţa de pilot! Vă aştept pe data de 19 noiembrie să cunoaşteţi o parte din echipa noastră. Să fii pilot la Wizz Air îţi oferă şansa unică de a lucra în cel mai frumos birou din lume: cabina de pilotaj!

Candidaţii sunt rugaţi să aducă un CV în limba engleză, jurnalul de zbor, licenţa CPL / ATPL şi orice alte licenţe de pilot, precum şi orice alte documente justificative pentru calificarea IR şi ME. În cazul în care sunt disponibile, candidaţii vor prezenta, de asemenea şi MCC şi JOC.

Leave A Reply

Your email address will not be published.