Vrei să devii stewardesă?

0 675

Pe 23 noiembrie, la Hotel Residence Arc de Triomphe, are loc primul eveniment din România dedicat viitorilor însoțitori de bord – conferința “Vreau să fiu stewardesă”.  Reprezentanți ai școlilor de aviație și ai companiilor aeriene,  stewardese de carieră și specialiști HR implicați în recrutarea din domeniul aviatic se reunesc în cadrul acestui eveniment, pentru a oferi o perspectivă completă asupra meseriei de însoțitor de bord.


Conferința este structurată ca o introducere la o viitoare carieră în aviație, astfel încât persoanele care participă să aibă acces la informații complete din domeniu. Discutăm despre cum poți obține o calificare ca însoțitor de bord,  cum decurg recrutările pentru companiile aeriene si ce trebuie să faci pentru a trece cu succes de toate etapele procesului de recrutare.

afis-logo

Totodată, participanții la eveniment beneficiază de un workshop de îndrumare în carieră susținut de un specialist HR care a recrutat pentru companiile aeriene din România, iar la final un însoțitor de bord cu o experiență de mai bine de 20 de ani în domeniu le va împărtăși din întâmplările unei meserii printre nori.

Speakeri: TAROM, Wizz Air, Carpatair Flight Training, Școala Superioară de Aviație Civilă, R-HR România.

Taxa de participare:

  • 150 lei,  preț special pentru înscrieri până pe 14 noiembrie
  • 200 lei, pentru înscrieri între 15 și 21 noiembrie

Taxa de participare include accesul la toate sesiunile de conferință și pauzele de cafea(cafea, ceai, apă, sucuri, gustări), ghidul viitorului însoțitor de bord în format print, participarea la workshop-ul de îndrumare în carieră, accesul la materialele și prezentările lectorilor incluși în program, o sesiune de Q&A, cadou personalizat AVON.

Înscrierea se face pe baza completării formularului de contact disponibil aici. Confirmarea participării la eveniment se realizează printr-un email trimis de echipa Vreau să fiu Stewardesă, dupa achitarea taxei de participare. Numar limitat de locuri. Ocuparea acestora se realizează în ordinea înscrierii pe site.

Leave A Reply

Your email address will not be published.