Wizz Air măreşte baza de la Timişoara şi deschide noi rute

0 174

Wizz Air a anunţat astăzi extinderea în Timişoara. Începând cu 1 noiembrie 2014, compania va aloca o a doua aeronavă Airbus A320 şi va deschide 4 rute noi: de la 1 noiembrie, vor fi operate de două ori pe săptămână zboruri de la Timişoara spre Munchen Memmingen şi Torino, urmate de două servicii săptămânale spre Bruxelles Charleroi şi Frankfurt Hahn, începând cu 2 şi respectiv 3 noiembrie.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Cu aceste 4 noi servicii, Wizz Air oferă în prezent de la Timişoara 14 rute spre 6 ţări. Compania a anunţat, de asemenea, creşterea frecvenţelor pe unele dintre cele mai populare rute. La Milano Bergamo se poate ajunge cu 5 zboruri săptămânale iar rutele populare din Timişoara spre Londra Luton şi Roma Ciampino vor fi operate de 4 ori pe săptămână, în timp ce ruta Timişoara – Dortmund este disponibilă începând cu noiembrie 2014, de 3 ori pe săptămână. Biletele pentru cele mai noi rute Wizz Air sunt disponibile la vânzare pe wizzair.com.

4 noi destinaţii cu plecare din Timişoara

DestinaţieZile de operareData de începere Tarife pornind de la **
Munchen MemmingenMarţi; Sâmbătă1-NovRON 109
TorinoMarţi; Sâmbătă1-NovRON 109
Bruxelles CharleroiMiercuri; Duminică2-NovRON 109
Frankfurt HahnLuni; Vineri3-NovRON 109

CREŞTEREA FRECVENŢELOR PE CELE MAI POPULARE RUTE:

RutăZboruri săptămânale
Timişoara – Milano BergamoDe la 4 la 5
Timişoara – Roma CiampinoDe la 3 la 4
Timişoara – Londra LutonDe la 3 la 4
Timişoara – DortmundDe la 2 la 3

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »