Vopsirea aeronavelor ATR 72-500 Air Serbia (video)

0 150

În 2013, Etihad Airways, compania naţională a Emiratelor Arabe Unite (EAU), a cumpărat 49% din Jat Airways. Conform contractului: Etihad Airways va dobândi 49% din Jat Airways; Jat Airways se va rebrandui în Air Serbia; Etihad Airways şi guvernul Serbiei vor face infuzie de capital de câte 40 de milioane de dolari fiecare; Alte 60 de milioane de dolari vor veni din împrumuturi. Totodată, toate aeronavele sunt vopsite în livery Air Serbia.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

În filmuleţul de mai jos, veţi avea ocazia să vedeţi procesul de vopsite a 3 aeronave ATR 72-200/500 (YU-ALP, YU-ALN şi YU-ALU). Acestea sunt dedicate zborurilor scurte şi pot transporta până la 66 de pasageri. Procesul de vopsire în noul livery Air Serbia a avut loc pe aeroportul Lelystad, Olanda. Fiecare avion a stat aproximativ 7 zile în procesul de vopsire. Totodată, acestea au fost supuse şi unui upgrade la interior, pasagerii beneficiind acum de un confort sporit prin intermediul noilor scaune din piele.

(foto: AirlinesTravel.ro)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »