Vopsirea aeronavelor ATR 72-500 Air Serbia

Vopsirea aeronavelor ATR 72-500 Air Serbia (video)

0 272
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

În 2013, Etihad Airways, compania naţională a Emiratelor Arabe Unite (EAU), a cumpărat 49% din Jat Airways. Conform contractului: Etihad Airways va dobândi 49% din Jat Airways; Jat Airways se va rebrandui în Air Serbia; Etihad Airways şi guvernul Serbiei vor face infuzie de capital de câte 40 de milioane de dolari fiecare; Alte 60 de milioane de dolari vor veni din împrumuturi. Totodată, toate aeronavele sunt vopsite în livery Air Serbia.

În filmuleţul de mai jos, veţi avea ocazia să vedeţi procesul de vopsite a 3 aeronave ATR 72-200/500 (YU-ALP, YU-ALN şi YU-ALU). Acestea sunt dedicate zborurilor scurte şi pot transporta până la 66 de pasageri. Procesul de vopsire în noul livery Air Serbia a avut loc pe aeroportul Lelystad, Olanda. Fiecare avion a stat aproximativ 7 zile în procesul de vopsire. Totodată, acestea au fost supuse şi unui upgrade la interior, pasagerii beneficiind acum de un confort sporit prin intermediul noilor scaune din piele.

(foto: AirlinesTravel.ro)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.