Wizz Air inaugurează a 5-a bază din România, la Craiova

0 487

Wizz Air invită craiovenii să se alăture inaugurării celei de-a 5-a baze Wizz Air în România. Miercuri, 23 iulie, începând cu ora 18:00, în Piaţa Prefecturii, oltenii sunt invitaţi să scrie cel mai mare mesaj de bun-venit din regiune. Primele 1.000 de persoane care vin cu un accesoriu roz vor fi premiate cu vouchere valorice Wizz Air. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de un DJ local.

Citiţi: 10 clipuri video de călătorie de la Wizz Air (video)

“Suntem foarte fericiţi să fim aici, în Craiova, şi să sărbătorim deschiderea celei de-a 5-a baze Wizz Air în România. Vino alături de noi miercuri să te distrezi în Piaţa Prefecturii. Nu uita să aduci ceva roz şi dacă te afli printre primele 1.000 de persoane care sărbătoresc alături de noi, vei câştiga automat un voucher valoric Wizz Air, care se poate utiliza pe toate rutele Wizz Air din Craiova. Aşteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe craioveni, dar şi pe cei din toată regiunea Olteniei la bordul aeronavelor noastre”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Evenimentul public este organizat cu sprijinul Primăriei Craiova, al Consiliului Judeţean Dolj şi al companiei La Fântâna, furnizorul oficial de apă.

rute_wizz_air_craiova

De la Craiova, Wizz Air va opera zboruri spre: Barcelona (El Prat), Londra (Luton), Roma (Ciampino), Bologna (Forli), Dortmund şi Milano.

Leave A Reply

Your email address will not be published.