blank

Wizz Air face ajustări operaționale pentru luna august!

0 405

În plin sezon estival, compania Wizz Air este nevoită să facă ajustări operaționale în luna august pentru a nu fi nevoită să anuleze zboruri în ultimul moment. Mai multe zboruri vor fi anulate din varii motive, în special din cauza lipsei de personal, a grevelor, dar și a lipsei pieselor pentru avioane ce întârzie să fie livrate.

Pasagerii afectați vor fi notificați și vor primit alternative de la Wizz Air, de la rerutări pe alte zboruri la rambursări complete ale biletelor deja achiziționate. Citiți și despre drepturile pasagerilor aerieni în cazul zborurilor anulate / întârziate.

Nu avem o listă clară a zborurilor afectate, dar s-a comunicat că vor fi zboruri anulate mai mult pe rutele aglomerate, acolo unde sunt mai multe zboruri pe zi sau săptămânale, astlfe încât pasagerii să poată fi rerutați pe cele mai apropiate rotații.

Decizia vine după ce compania a trecut prin mai multe momente dificile în urma cărora a fost nevoită să anuleze în ultimul moment mai multe zboruri. Altele au fost întârziate cu orele, iar mii de pasageri au fost afectați.

Leave A Reply

Your email address will not be published.