blankblank

Concert Coldplay la București, România, pe 12 iunie 2024!

0 448

Coldplay, celebra trupă rock britanică, vine pentru prima oară în România, pe 12 iunie 2024, la București. Concertul ColdPlay va avea loc pe Arena Națională. Concertul a fost confirmat pe pagina oficială a trupei, care a anunțat datele pentru întregul turneu european din 2024.

Vânzarea biletelor începe miercurea viitoare, 25 iulie, de la ora 09:00. Înscrierile pentru bilete se pot face pe pagina oficială a trupei coldplay.com.

Concert ColdPlay in Romania

Despre Coldplay

Trupa Coldplay a fost înființată în anul 1996 și este formată din Chris Martin (voce), Jon Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) și Will Champion (tobe). Una din cele mai populare formații rock din lume, Coldplay a scos nouă albume, cel mai recent în anul 2021, și are în palmares șapte trofee Grammy, cele mai cunoscute premii din industria muzicală.

Hituri precum Fix You, Paradise, Speed of Sound, Yellow, The Scientist, A Sky Full of Stars sau Hymn for the Weekend au stat în topurile muzicale și le-au adus miliarde de vizualizări pe Youtube.

În Marea Britanie, dar și la nivel mondial, solistul Chris Brown este o celebritate, fiind căsătorit, între 2003 și 2016 cu actrița Gwyneth Paltrow. Din anul 2017, are o relație cu actrița Dakota Johnson, anunță euronews.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.