Wizz Air extinde baza de la Cluj-Napoca cu încă un avion și anunță 3 rute noi spre Germania.

0 4.471

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică* din Europa a anunțat extinderea operațiunilor din România prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320 la baza de la Cluj-Napoca. Acest lucru va permite lansarea a trei noi rute de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg și Koln în Germania.


Totodată, va creștere frecvențele pe nouă rute din Cluj-Napoca spre: Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais și Roma Ciampino. Biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau pe aplicația pentru mobil a companiei la tarife ce pornesc de la doar 69 RON**.

Wizz Air extinde baza de la Cluj-Napoca

Dezvoltarea în continuare a ofertei Wizz Air din Cluj-Napoca confirmă angajamentul pe termen lung al companiei aeriene de a aduce oportunități de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi români. Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007 iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către și din orașul transilvănean.

Alocarea aeronavei va crea 36 de noi locuri de muncă directe. Cu această investiție, Wizz Air va contribui la dezvoltarea economică și va crea sute de noi locuri de muncă pe piața locală***. Odată cu rutele anunțate astăzi, Wizz Air oferă acum 34 de rute către 13 țări din Cluj-Napoca.

Wizz Air anunță 3 rute noi din Cluj-Napoca spre Germania

RuteZile de operareStartTarife de la**
Cluj-Napoca – Karlsruhe/Baden-Badenmarți, joi, sâmbătă1 iunie 202169 RON
Cluj-Napoca – Hamburgmiercuri, duminică2 iunie 202169 RON
Cluj-Napoca – Kolnluni, vineri4 iunie 202169 RON

Wizz Air crește numărul zborurilor pe următoarele rute

RuteFrecvență
Cluj-Napoca  – Eindvoven3x – 5x
Cluj-Napoca  – Barcelona El Prat5x – 7x
Cluj-Napoca  – Bruxelles Charleroi5x – 7x
Cluj-Napoca  – Larnaca2x – 4x
Cluj-Napoca  – Londra Luton14x – 18x
Cluj-Napoca  – Madrid5x – 7x
Cluj-Napoca  – Milano Bergamo5x – 7x
Cluj-Napoca  – Paris Beauvais6x – 9x
Cluj-Napoca  – Roma Ciampino3x – 5x

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.