blank

Se poate calatori din Romania spre Malta fara test negativ COVID-19 si fara carantina.

0 1.664

Începând cu data de 23 octombrie 2020, ora 24:00, persoanele care călătoresc în Malta din Andorra, Australia, Canada, China, Republica Coreea, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Iordania, Islanda, Indonezia, Italia, Japonia, Letonia, Liban, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Monaco, Maroc, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia (cu excepția Gdansk și Cracovia), Portugalia (cu excepția Porto), Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord (cu excepția Belfast, Cardiff, Leeds, Liverpool, Manchester, Newcastle)România, Rwanda, San Marino, Slovacia, Spania (cu excepția Madrid, Barcelona și Girona), Suedia, Thailanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Uruguay, Vatican nu mai au nevoie de test negativ COVID-19.

Pasagerii, care călătoresc din destinațiile de mai sus, nu vor fi supuși măsurii de carantină, cu excepția cazurilor suspecte de COVID-19, situație în care este necesară efectuarea unui test.

Persoanele care au petrecut cel puțin 2 săptămâni într-una din țările de mai sus înainte de sosirea în Malta pot intra pe teritoriul național fără restricție. NU trebuie să prezinte un test molecular tip PCR pentru COVID-19 și NU vor fi supuși măsurii de carantină.

Din păcate, România a introdus Malta pe lista galbenă și impune autoizolarea de 14 zile. Însă zborurile NU mai sunt suspendate între România și Malta. Conform programului operațional Wizz Air, abia pe 15 decembrie vor fi reluate zborurile București – Malta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.