blank

Wizz Air deschide a 20-a bază, la KOSICE, Slovacia

1 657

Wizz Air a anunţat astăzi că va deschide cea de-a 20-a bază a sa, în KOSICE, Slovacia, pe data de 14 septembrie, căreia îi va aloca o aeronavă Airbus A320 nouă. Concomitent cu livrarea avionului, compania va începe să opereze două rute noi din KOSICE (Caşovia), Doncaster Sheffield şi Milano Bergamo.

Împreună cu noile curse, Wizz Air oferă acum 11 zboruri săptămânale pe 3 trasee din Caşovia, reprezentând o creştere cu peste 50% a capacităţii de la an la an (octombrie 2015). Compania aeriană consideră că expansiunea sa în Slovacia, unde operează zboruri către două aeroporturi, va fi, de asemenea, în beneficiul pieţei locale a locurilor de muncă din aviaţie şi din sectorul turismului, întrucât consumatorii vor avea acces la mai multe servicii cu tarife scăzute. Biletele pentru noile rute din Caşovia sunt deja disponibile la vânzare, cu preţuri ce pornesc de la 19,99 EURO şi pot fi rezervate pe wizzair.com.

Către Zile de operare Data de începere Tarife pornind de la
Milan Bergamo Lu, Vi 14 Septembrie 19.99 EUR
Doncaster Sheffield Mi, Du   16 Septembrie 24.99 EUR

Astăzi, în timpul unei conferinţe de presă din Caşovia, József Váradi, CEO Wizz Air, a declarat: „Anunţul de astăzi subliniază angajamentul Wizz Air faţă de Slovacia. Am început operaţiunile noastre din Slovacia în urmă cu doar un an şi jumătate şi am transportat deja peste 130.000 de pasageri prin intermediul rutelor din Caşovia şi Poprad. Slovacia devine cea de-a 12-a ţară în care ne-am stabilit o bază operaţională. Suntem nerăbdători să aducem mai multe tarife mici şi rute atractive pentru consumatorii slovaci şi vizitatorii lor.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.