Wizz Air deschide a 20-a bază, la KOSICE, Slovacia

1 132

Wizz Air a anunţat astăzi că va deschide cea de-a 20-a bază a sa, în KOSICE, Slovacia, pe data de 14 septembrie, căreia îi va aloca o aeronavă Airbus A320 nouă. Concomitent cu livrarea avionului, compania va începe să opereze două rute noi din KOSICE (Caşovia), Doncaster Sheffield şi Milano Bergamo.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Solicită ACUM despăgubirea de până la 600€!AirHelp get compensation

Împreună cu noile curse, Wizz Air oferă acum 11 zboruri săptămânale pe 3 trasee din Caşovia, reprezentând o creştere cu peste 50% a capacităţii de la an la an (octombrie 2015). Compania aeriană consideră că expansiunea sa în Slovacia, unde operează zboruri către două aeroporturi, va fi, de asemenea, în beneficiul pieţei locale a locurilor de muncă din aviaţie şi din sectorul turismului, întrucât consumatorii vor avea acces la mai multe servicii cu tarife scăzute. Biletele pentru noile rute din Caşovia sunt deja disponibile la vânzare, cu preţuri ce pornesc de la 19,99 EURO şi pot fi rezervate pe wizzair.com.

CătreZile de operareData de începereTarife pornind de la
Milan BergamoLu, Vi14 Septembrie19.99 EUR
Doncaster SheffieldMi, Du  16 Septembrie24.99 EUR

Astăzi, în timpul unei conferinţe de presă din Caşovia, József Váradi, CEO Wizz Air, a declarat: „Anunţul de astăzi subliniază angajamentul Wizz Air faţă de Slovacia. Am început operaţiunile noastre din Slovacia în urmă cu doar un an şi jumătate şi am transportat deja peste 130.000 de pasageri prin intermediul rutelor din Caşovia şi Poprad. Slovacia devine cea de-a 12-a ţară în care ne-am stabilit o bază operaţională. Suntem nerăbdători să aducem mai multe tarife mici şi rute atractive pentru consumatorii slovaci şi vizitatorii lor.”

1 comentariu
  1. […] începutul acestui an, scriam pe AirlinesTravel despre intenţiile Wizz Air de a deschide a 20-a bază, la Kosice, Slovacia. Iniţial inaugurarea a fost stabilită pentru 14 septembrie. Tot pentru aceeaşi perioadă erau […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »