Wizz Air continuă să zboare spre Atena, Grecia. A primit aprobare!

1 1.898

Ieri vă anunțam că autoritățile din Grecia au interzis zborurile Wizz Air spre Atena, o decizie luată până pe 14 august 2020. Astăzi am fost informați că Wizz Air a primit aprobarea de a continua să zboare spre Atena conform programului operațional anunțat. Avem și informarea oficială sosită de la Wizz Air.

Wizz Air continuă să zboare spre Atena

După o clarificare suplimentară a procedurilor și cerințelor cu autoritățile elene, Wizz Air este bucuroasă să anunțe că a primit autorizația de a continua operațiunile către și de la aeroportul internațional din Atena, așa cum au fost programate. Apreciem colaborarea cu autoritățile elene în această chestiune.

Cu toate acestea, WIZZ dorește să reamintească pasagerilor că, în încercarea de a opri răspândirea COVID-19, autoritățile elene verifică cu strictețe dacă formularele electronice PLF/Passenger Locator Form sunt completate corect și complet și dacă pasagerii au primit codurile QR corespunzătoare.

Pasagerilor care nu au codul QR sau au completat PLF cu date eronate nu li se va permite accesul în Grecia. Prin urmare, Wizz Air dorește să le reamintească pasagerilor că formularele electronice PLF trebuie completate cu informații corecte înainte de îmbarcare, în caz contrar, compania aeriană va refuza transportul persoanei și nu va fi oferită nicio rambursare / compensare.

Pasagerii zborurilor ce pot fi afectate de această situație vor fi informați prin e-mail. Pasagerii care și-au rezervat zborurile prin intermediul agențiilor de turism (inclusiv agențiile de turism online) ar trebui să contacteze agenția despre zborurile lor, deoarece Wizz Air nu are datele de contact ale acestora.​

Leave A Reply

Your email address will not be published.