Bătaie într-un avion KLM pentru că un pasager nu purta mască (Video).

0 2.116

Zilele trecute, 2 pasageri de origine britanică au fost arestați după ce au făcut scandal în avion. Mai exact, cei 2 pasageri amețiți de alcoolul consumat (2 litri de Vodka) au refuzat să poarte mască. Acest lucru i-a deranjat pe ceilalți pasageri, iar până la bătaie nu a mai fost mult.Totul s-a întâmplat pe un zbor Amsterdam – Ibiza al companiei aeriene KLM. Martorii spun că unul dintre ei chiar s-a ridicat în picioare și se plimba pe coridor fără mască. Asta i-a înfuriat pe ceilalți pasageri.

Membrii echipajului au intervenit, cerându-i pasagerului fără mască să revină la locul său și să respecte condițiile de călătorie. Acest lucru i-a deranjat pe cei 2 pasageri recalcitranți, totul degenerând într-o bătaie generală. Unul dintre cei 2 scandalagii a fost bătut de pasageri.

În cele din urmă, cei 2 pasageri recalcitranți au fost imobilizați și predați poliției din Spania, la aterizare în Ibiza. KLM a mai menționat într-un comunicat că un alt pasager, de pe un alt zbor, a fost amendat cu 300 EURO pentru că a refuzat purtarea măștii.

Știți ce e mai interesant? Că totul a pornit de la faptul că pasagerul nu purta mască, dar în filmare se poate observa că mulți nu purtau masca corect.

Leave A Reply

Your email address will not be published.