Wizz Air anunță zboruri din Tel Aviv spre Rhodos, Heraklion și Santorini.

0 606

Wizz Air a anunțat 3 noi rute din Tel Aviv spre insulele de referință ale Greciei (Rodos, Heraklion și Santorini). Noile rute cu cele mai mici tarife ale Wizz Air va permite pasagerilor din Israel să călătorească în vacanța de vară și în perioada de vacanță din septembrie către destinațiile bine-cunoscute și remarcabile din Grecia.Ruta către Rhodos va fi lansată pe 10 iunie 2021 cu un zbor săptămânal, în timp ce rutele spre Heraklion și Santorini vor începe să fie operate din 15 iunie. Spre Heraklion vor fi 3 zboruri săptămânale, iar spre santorini vor fi 2 zboruri săptămânale.

Wizz Air a anunțat 3 noi zboruri din Tel Aviv, din iunie 2021. Locurile pe noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau pe aplicația pentru mobil a companiei, începând cu 199 NIS*.

DestinațiaZiuaDată începutPreț/segment de la*
Rhodosmiercuridin 19 iunie 2021199 NIS
Heraklionluni, vineridin 15 iunie 2021199 NIS
Santoriniluni, miercuri, vineridin 15 iunie 2021199 NIS

Grecia este o țară ce atrage milioane de turiști din toată lumea, fiind și în topul preferințelor românilor. Grecia este acea destinație care nu dezamagește niciodată, indiferent de pretențiile fiecăruia. Tărâmul zeilor oferă de toate: peisaje paradisiace, plaje cu ape azurii și nisip fin, experiențe culinare de neuitat pentru papilele noastre gustative, distracție, binecuvântare, numeroase obiective turistice, istorie și tradiții, dar și unele dintre cele mai frumoase și atractive insule.

Leave A Reply

Your email address will not be published.