blank

Wizz Air anunță zboruri din Iași spre Santorini, din 13 iunie

0 1.905

Wizz Ai a anunțat astăzi trei noi rute din România către Grecia. Una dintre rute este Iași – Santorini. Celelalte două rute sunt din Cluj-Napoca spre Zakynthos și Mykonos. Revenind la ruta Iași – Santorini, Wizz Air va opera două zboruri/săptămână ce vor fi operate începând cu 13 iunie 2021. Tarifele încep de la 189 lei/segment, iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Aceste noi servicii se adaugă celor cinci rute deja existente operate de la București către unele dintre cele mai populare destinații de vacanță din Grecia. Astfel, pasagerii din România se pot bucura de călătorii sigure, accesibile și rapide cu Wizz Air pe opt rute către destinații din Grecia în această vară.

Iași – Santorini cu Wizz Air

Iași – Santorinimiercuri, duminică13 iunie189 RON

Grecia este probabil destinația externă de vacanță preferată de români datorită peisajelor sale frumoase, apei cristaline și preparatelor culinare delicioase. Santorini este una dintre cele mai frumoase și exotice insule din lume. Santorini prezintă o arhitectură uluitoare, cum ar fi casele din satul Pyrgos, și este bogată în oportunități turistice. Santorini aduce, de asemenea, o oportunitate exclusivă, deoarece găzduiește un vulcan încă activ, dar perfect sigur de vizitat.

Tarifele foarte reduse și călătoriile în siguranță sunt atribute ce se regăsesc în ADN-ul Wizz Air. Astfel, era normal ca Wizz Air să se numere printre primele companii aeriene care au implementat măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din virușii și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air sunt compatibile cu recomandările de distanțare fizică, asigură un mediu ultra-curat la bord și reduc orice interacțiune umană neesențială și contactul fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă în siguranță pe parcursul călătoriei spre destinație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.