Blue Air anunță 40 de rute noi in orarul de vară 2021 și reduceri de 35% la toate noile destinații

0 5.753

Blue Air lansează 40 de rute noi în cadrul orarului de vară 2021 și anunță o reducere de 35% la toate destinațiile noi. Toate rezervările includ o modificare gratuită a datelor de călătorie.

Blue Air lansează campania „Să incercam ceva nou/ Let’s Fly Somewhere New”, oferind o reducere de 35% la toate zborurile, pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor pasagerilor săi pentru sezonul estival și pentru a-i inspira să exploreze spectaculoasele noi destinații incluse în programul de vară 2021 (28 martie – 30 octombrie 2021).

Oferta este valabilă în perioada 12-14 martie 2021, pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021. Toate rezervările includ opțiunea de a schimba datele călătoriei o singură dată, in mod gratuit, plătind doar diferența de tarif, dacă este cazul.

Începând cu orarul de vară 21, Blue Air va introduce 20 de rute noi din București, 15 rute noi din Cluj, 2 rute noi din Bacău și 3 rute noi de la baza sa din Torino. Noile destinații incluse în programul de vară sunt următoarele:

  • Din Bucuresti: ​​ Atena, Barcelona, Bari, Birmingham, Bologna, Catania, Frankfurt, Glasgow, Heraklion, Lisabona, Madrid, Munchen, Mykonos, Olbia, Praga, Rodos, Roma Fiumicino, Torino, Viena, Zakynthos
  • Din Cluj: ​​ Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino și Stuttgart.
  • Din Bacau: Atena, Larnaca
  • Din Torino: Cagliari, Palermo, Olbia
Leave A Reply

Your email address will not be published.