Wizz Air anunță zboruri din Cluj spre Zakynthos și Mykonos

0 777

Wizz Air a anunțat astăzi trei noi rute din România către Grecia. 2 dintre ele vor fi operate din Cluj. Wizz Air va conecta Cluj-Napoca cu Zakynthos și Mykonos, cu două zboruri/săptămână ce vor fi operate către fiecare destinație însorită începând cu 11 iunie 2021. Tarifele încep de la 189 lei/segment, iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Aceste noi servicii se adaugă celor cinci rute deja existente operate de la București către unele dintre cele mai populare insule din Grecia. Astfel, pasagerii din România se pot bucura de călătorii sigure, accesibile și rapide cu Wizz Air pe opt rute către destinații din Grecia în această vară.

Grecia este probabil destinația externă de vacanță preferată de români datorită peisajelor sale frumoase, apei cristaline și preparatelor culinare delicioase. Renumită pentru plajele minunate și viața de noapte bogată, insula Zakynthos este o destinație excelentă pentru toate vârstele și gusturile. Situată în sudul Greciei, Mykonos prezintă o arhitectură uluitoare și este bogată în oportunități turistice, variind de la situri istorice și plaje frumoase la diverse sporturi nautice.

Noile rute Wizz Air de la Cluj spre Zakynthos și Mykonos

RutăZile de operareDată startTarife de la*
Cluj-Napoca – Zakynthosmarți, sâmbătă12 iunie189 RON
Cluj-Napoca – Mykonosluni, vineri11 iunie189 RON

Tarifele foarte reduse și călătoriile în siguranță sunt atribute ce se regăsesc în ADN-ul Wizz Air. Astfel, era normal ca Wizz Air să se numere printre primele companii aeriene care au implementat măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din virușii și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air sunt compatibile cu recomandările de distanțare fizică, asigură un mediu ultra-curat la bord și reduc orice interacțiune umană neesențială și contactul fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă în siguranță pe parcursul călătoriei spre destinație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.