Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Ryanair a lansat 5 noi rute interne în Italia, valabile în sezonul de vară 2021

0 536

Ryanair a lansat programul de vară pentru cursele interne din Italia. Călătorii italieni nu au avut niciodată atât de multe opțiuni la rezervarea de sejururi sau călătorii de afaceri. În prezent, Ryanair are în program 100 de rute interne în Italia (mai mult cu 65% față de vara trecută) de la 28 de aeroporturi italiene.

Ryanair va opera până la 1.500 de zboruri interne săptămânale în Italia în această vară. Pe măsură ce programele de vaccinare se accelerează, compania aeriană estimează că traficul intern va reveni la normal. Clienții Ryanair pot rezerva zborurile, la cele mai mici tarife, și cu opțiunea de a beneficia de oferta „taxă de schimb zero” a Ryanair în cazul în care planurile de călătorie se vor schimba, din cauza restricțiilor impuse.

Ryanair a lansat 5 noi rute interne în Italia.

RutăNumăr zboruri săptămânale
Alghero – Catania2
Alghero – Palermo2
Alghero – Pescara2
Cagliari – Rimini2
Palermo – Rimini2

Pentru a sărbători, Ryanair a lansat o campanie de vânzare cu tarife disponibile de la doar 14.99 euro pentru călătorii programate în perioada iulie – octombrie 2021. Biletele se pot cumpăra pe site-ul Ryanair, iar promoția este valabilă până pe 12 martie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.