blank

Wizz Air aniversează 5 milioane de pasageri la Iași

0 336

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, anunță un record important, transportul a 5 milioane de pasageri către și dinspre Iași. Această realizare evidențiază dedicarea companiei aeriene de a oferi oportunități de călătorie cu avionul la prețuri accesibile și de înaltă calitate pentru călătorii din regiune.

Pentru a marca această etapă importantă, norocoasa pasageră care a călătorit cu un zbor de la Roma Fiumicino către Iași a fost premiată cu un voucher Wizz Air.

De la lansarea operațiunilor sale pe Aeroportul Internațional Iași în decembrie 2014 și deschiderea bazei sale în iulie 2016, Wizz Air și-a stabilit ferm prezența cu patru aeronave. Compania aeriană anticipează sosirea celei de-a cincea aeronave, un Airbus A321neo, până la finalul acestui an.

Compania aeriană a devenit un jucător cheie pe piața din România, conectând pasagerii cu un număr total de 25 de destinații precum Bruxelles, Larnaca, Billund, Copenhaga, Basel, Paris, Berlin, Dortmund, Memmingen, Tel-Aviv, Bologna, Catania, Milano, Roma, Torino, Veneția, Eindhoven, Barcelona, Madrid, Istanbul, Liverpool și Londra, către 12 țări. În ultimii șapte ani, Wizz Air a devenit o alegere preferată pentru pasagerii în căutare de tarife accesibile, combinate cu servicii de înaltă calitate, subliniind angajamentul companiei față de pasagerii români, precum și față de piața locală de muncă din turism și aviație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.