Wizz Air Abu Dhabi va zbura spre Almaty și Nur-Sultan, Kazahstan

0 1.344

Wizz Air Abu Dhabi, cea mai nouă companie aeriană națională din Emiratele Arabe Unite, a anunțat lansarea noilor rute din Abu Dhabi cu zboruri spre Almaty și Nur Sultan, Kazahstan. Rutele vor fi inaugurate la mijlocul lunii mai 2021.

Ruta Abu Dhabi – Almaty va fi onorată cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de luni și vineri. Iar ruta Abu Dhabi – Nur Sultan va fi onorată cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de joi și duminică.

RutăZile de operareÎncepeTarife de la *
Abu Dhabi – AlmatyLuni, Vineri14 mai 2021159 AED
Abu Dhabi – Nur SultanJoi, Duminica13 mai 2021159 AED

Conexiunea dintre Abu Dhabi și orașele Almaty și Nur Sultan va deschide noi oportunități de călătorie în scop de business, de familie sau turism. Noile rute reprezintă o oportunitate accesibilă pentru călători de a explora destinații incitante, oferind vizitatorilor posibilitatea de a se cufunda în cultura superbului oraș Almaty și de a descoperi cea mai tânără capitală a lumii, Nur Sultan. Biletele sunt deja la vânzare pe wizzair.com și prin intermediul aplicației, de asemenea, disponibilă în limba arabă, cu tarife începând de la 159 AED/segment.

Wizz Air Abu Dhabi are cea mai tânără flotă compusă din patru avioane Airbus A321neo de ultimă generație. Compania aeriană a introdus, de asemenea, o nouă eră a călătoriilor igienizate, cu măsuri de igienă îmbunătățite pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.