Wizz Air Abu Dhabi a lansat ruta Abu Dhabi – Santorini. Călătorii vaccinați nu stau în carantină!

0 850

Începând cu 2 iulie 2021, Wizz Air Abu Dhabi va opera două zboruri săptămânale, în zilele de luni și vineri, pe ruta Abu Dhabi – Santorini, una dintre cele mai frumoase insule din Grecia. Tarifele vor începe de la 179 AED/segment. Biletele pot fi rezervate pe site-ul wizzair.com (care are și un site de rezervare în arabă), dar și din aplicația mobilă a companiei aeriene.Wizz Air Abu Dhabi a lansat ruta Abu Dhabi – Santorini

5W 7039 Abu Dhabi 07:10 – 10:55 Santorini
5W 7040 Santorini 11:30 – 16:50 Abu Dhabi

Întrucât Grecia și Emiratele Arabe Unite au deschis un coridor de călătorie în luna mai, călătorii vaccinați pot vizita atrăgătoarea insulă din Marea Egee fără să stea în carantină. E valabil și pentru cei ce călătoresc din Grecia spre Emiratele Arabe Unite.

Wizz Air Abu Dhabi zboară, în prezent, pe ruta Abu Dhabi – Atena, iar de la 1 iulie va zbura spre Salonic.

Pasagerii din Emiratele Arabe Unite pot zbura în Grecia fără a fi nevoie să stea în carantină la sosirea în țară. Aceștia trebuie să furnizeze un test PCR negativ efectuat cu până la 72 de ore înainte de sosire sau să dețină un certificat de vaccinare în limba engleză emis de o autoritate publică. Copiii cu vârsta de 5 ani și mai mici sunt scutiți. Vaccinarea trebuie să fie finalizată cu cel puțin 14 zile înainte de sosirea în Grecia. Certificatul trebuie să includă numele complet al pasagerului, tipul de vaccin, numărul de doze luate și datele.

La întoarcerea în Abu Dhabi, rezidenții EAU și cetățenii care au fost vaccinați de cel puțin 28 de zile și au primit un raport de vaccinare în aplicația Alhosn, vor putea zbura în Emiratele Arabe Unite din Grecia, fără a fi nevoie să respecte restricțiile de carantină. Pasagerii vor trebui să prezinte un test negativ PCR făcut cu până 72 de ore înainte de plecare, alături de un alt test PCR la sosirea în EAU și un altul în a șasea zi după sosire. Copiii cu vârsta de cel puțin 12 ani sunt scutiți.

Pasagerii sunt rugați să respecte măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze online toate cumpărăturile înainte de zbor (bagaje, Wizz priority, fast security track), pentru a minimiza contactul fizic la aeroport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.