Wizz Air Abu Dhabi a anunțat primele zboruri spre Rusia: Abu Dhabi – Moscova Vnukovo!

0 72

Wizz Air Abu Dhabi intenționează să conecteze Aeroportul Internațional Abu Dhabi (AUH) cu Aeroportul Moscova Vnukovo (VKO) începând cu 15 decembrie. Inițial, Wizz Air Abu Dhabi va zbura cu o frecvență de patru ori pe săptămână, urmând ca din 6 februarie 2022 să zboare zilnic pe această rută.

Lansarea planificată a serviciului spre Moscova este una dintre cele șapte rute noi lansate de ULCC în al patrulea trimestru al anului 2021, conform datelor furnizate de OAG Schedules Analyser. Serviciul de la Aabu Dhabi la Sarajevo (SJJ) din Bosnia și Herțegovina a început pe 3 octombrie, iar zborurile către Odesa (ODS) din Ucraina încep pe 7 octombrie.

Din 31 octombrie, Wizz Air Abu Dhabi va conecta Abu Dhabi cu Muscat (MCT) din Oman, urmată de ruta spre Kutaisi (KUT) din Georgia și Erevan (EVN) din Armenia din 15 decembrie. Sohag (HMB) din Egipt se alătură rețelei transportatorului pe 18 decembrie.

Datele OAG arată că Etihad Airways deservește în prezent ruta Abu Dhabi – Moscova de patru ori pe săptămână, zburând spre Moscova Domodedovo (DME). Aeroflot urmează să zboare de 3 ori pe săptămână pe ruta Moscova Sheremetyevo (SVO) – Abu Dhabi, din 13 noiembrie. În timp ce AZUR Air este programată să opereze un serviciu VKO-AUH de 2 ori pe săptămână în luna noiembrie.

Aeroflot, AZUR Air, Emirates, Flydubai, Pobeda, S7 Airlines și Ural Airlines zboară între Moscova și Dubai, în timp ce Aeroflot și Air Arabia deservesc capitala Rusiei de la Sharjah (SHJ), iar Ural Airlines de la Ras al Khaimah (RKT).

Leave A Reply

Your email address will not be published.