Wizz Air a transportat 50 de milioane de pasageri în 8 ani

0 307

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est, a sărbătorit pe 21 noiembrie pasagerul cu numărul 50 de milioane.

Pasagerul norocos a călătorit de la aeroportul Varşovia Modlin spre Eindhoven. Ana Wilson, o poloneză ce locuieşte la Londra, pasagerul Wizz Air cu numărul 50 de milioane a fost recompensat cu oportunităţi nelimitate de călătorie timp de un an.

Wizz Air a apărut pe piaţă în 2003, iar primul zbor la făcut în 19 mai 2004. A reuşit să se impună rapid pe piaţa aeriană prin practicarea unor tarife atractive. În primul an de activitate a transportat 1.4 milioane de pasageri, iar până în 2008 avea deja 12 milioane de pasageri transportaţi. Creşterea a fost progresivă şi pe 21 noiembrie 2012 a sărbătorit pasagerul cu numărul 50 de milioane.

Citiţi şi: Wizz Air în cifre şi în rute noi din 2013

“Suntem încântaţi să urăm bun venit la bord astăzi pasagerului cu numărul 50 de milioane, marcând o nouă etapă de dezvoltare a companiei. Fără îndoială, Wizz Air a devenit linia aeriană preferată a Europei Centrale şi de Est. Vom continua să oferim tarife foarte scăzute şi servicii remarcabile pasagerilor noştri aflaţi în continuă creştere prin dezvoltarea reţelei de destinaţii din pieţele existente şi prin deschiderea de noi zone de operare. Dacă ne-au fost necesari 8 ani pentru a livra primele 50 de milioane de pasageri, ne vor fi necesari mai puţin de 4 ani pentru a transporta următoarele 50 de milioane”

– a declarat Jozsef Varadi, CEO Wizz Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.