Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

TAROM facilitează plata cu cardul la distanţă

0 253

Compania TAROM facilitează plata cu cadrul la distanţă prin intermediul unui sistem de plată transmis prin e-mail şi sms.

Cu alte cuvinte, pasagerul TAROM, care contactează telefonic sau prin e-mail Call Center-ul TAROM sau una din agenţiile TAROM din România, poate să rezerve şi să achite pe loc biletul de avion, cu cardul. Începând de astăzi, are la dispoziţie un sistem automat de plată care include scanarea antifraudă şi emiterea de facturi. Astfel, după rezervare, pasagerul primeşte un link de plată pe e-mail şi o alertă sms cu detaliile aferente plăţii precum şi data de expirare a rezervării împreună cu data expirării plăţii.

Tranzacţiile pot fi efectuate prin cărţi de credit VISA, MasterCard şi Maestro, fiind autentificate 3D Secure cât şi filtrate prin intermediul modulului de scanare antifrauda integrat aplicaţiei.

După emiterea biletului, aplicaţia va genera factura aferentă, în baza datelor introduse în modulul de plată şi va fi transmisă către pasager pe adresa sa de e-mail.

Leave A Reply

Your email address will not be published.