Wizz Air a operat un zbor special pentru fanii fotbalului din Țara Galilor

0 145

Wizz Air UK a transportat fanii fotbalului galez, într-un zbor special, de la aeroportul Cardiff spre Baku, pentru ca aceștia să poată susține echipa de fotbal a Țării Galilor la UEFA Euro 2020.

Zborul a fost organizat cu ajutorul partenerului oficial de călătorie al fanilor din Țara Galilor, Wonky Sheep Events, cu un itinerariu coordonat, astfel încât fanii galezi să poată profita la maximum de călătorie, bucurându-se de fotbal, precum și de capitala Azerbaidjanului. Întoarcerea va fi pe 17 iunie, după ce Țara Galilor va juca primele două jocuri în grupa A de la Euro 2020 – împotriva Elveției și Turciei.

Acest serviciu unic vine înaintea deschiderii, de către operatorul low-cost, a unei noi baze pe aeroportul din Cardiff în această vară, cu rute spre destinații precum Larnaca, Corfu, Heraklion, Faro, Alicante, Lanzarote, Palma, Tenerife și Jersey. Zborurile spre Sharm el-Sheikh sunt planificate să înceapă în luna octombrie.

EURO 2020 va fi momentul perfect pentru UEFA să sărbătorească cea de-a 60-a aniversare a prestigiosului turneu fotbalistic european. Spre deosebire de edițiile anterioare în care una sau două țări au organizat turneul, în acest an un total de 11 orașe de pe întreg continentul vor găzdui meciurile UEFA EURO 2020. Este o mișcare fără precedent, dar care se va întâmpla o singură dată, urmând ca la ediția din 2024 Germania să fie singura națiune gazdă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.