Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

RUTA NOUA: Bucuresti – Abu Dhabi cu Wizz Air, de la 1 iulie 2020

0 5.498

Wizz Air a anunțat cinci noi rute de pe Aeroportul Internațional Abu Dhabi (AUH). Rutele vor conecta capitala Emiratelor Arabe Unite cu Budapesta și București din iulie 2020 și cu Sofia, Cluj-Napoca, Katowice din septembrie 2020, cu condiția reluării activităților de aviație în țările respective. Wizz Air devine primul transportator european low cost care lansează zboruri către Abu Dhabi.

Așa cum menționam mai sus, una dintre rute este București – Abu Dhabi. În perioada 1 iulie – 30 septembrie 2020,Wizz Air va opera 2 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri și duminică. După data de 30 septembrie, Wizz Air va opera 3 zboruri săptămânale, în zilele de marți, joi, sâmbătă.

Orarul zborurilor București – Abu Dhabi cu Wizz Air

W6 3265 București 14:30 – 20:40 Abu Dhabi
W6 3266 Abu Dhabi 21:25 – 01:55 București

Zborurile sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com de la 59,99 EUR/segment. Întrucât siguranța pasagerilor și a echipajului a fost întotdeauna prioritatea principală a Wizz Air, compania aeriană a anunțat recent mai multe măsuri suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord. Măsurile sunt ușor de urmat și ajută la asigurarea celor mai bune condiții sanitare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.