Wizz Air a inaugurat ruta Iași – Madrid

0 427

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi startul celei mai noi rute de la baza din Iași. Începând de astăzi, 16 decembrie 2021, pasagerii români pot călători între Iași și Madrid în zilele de joi și duminică. Biletele sunt disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.


W6 3691 Iași 06:45 – 09:45 Madrid joi
W6 3692 Madrid 10:45 – 15:35 Iași joi

W6 3691 Iași 08:15 – 11:15 Madrid duminică
W6 3692 Madrid 11:50 – 16:40 Iași duminică

Această nouă rută este a 22-a rută Wizz Air operată de pe Aeroportul Internațional Iași, suplimentând zborurile care decolează deja către destinații variate din Europa. Astfel, pasagerii români vor putea călători cu ajutorul acestei noi rute accesibile a Wizz Air către una dintre cele mai încântătoare capitale Europene. Al doilea cel mai mare oraș din Uniunea Europeană, Madridul este o destinație populară printre români, precum și un centru urban cu o cultură, istorie și arhitectură spectaculoase.

Inaugurare ruta Iasi - Madrid (Foto: Marius Gerber)
Inaugurare ruta Iasi – Madrid (Foto: Marius Gerber)
Inaugurare ruta Iasi - Madrid (Foto: Marius Gerber)
Inaugurare ruta Iasi – Madrid (Foto: Marius Gerber)

Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.