blank

Wizz Air a fost nevoita sa suspende mai multe zboruri spre Italia, din Moldova si Macedonia.

5 41.178

Italia interzice accesul cetățenilor din 13 țări și, implicit, suspendă zborurile din și spre aceste țări. Lista țărilor este următoarea: Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia și Herțegovina, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Moldova, Oman, Panama, Peru și Republica Dominicană.

În urma acestei decizii, Wizz Air este nevoită să suspende zborurile dintre Italia și Republica Moldova. Din informațiile primite, zborurile vor fi anulate până pe 14 iulie, inclusiv.

Wizz Air a fost nevoita sa suspende mai multe zboruri spre Italia

Începând de astăzi, Wizz Air suspendă zborurile din spre Chișinău și destinațiile din Italia: Bologna, Milano Bergamo, Roma Ciampino, Roma Fiumicino, Torino, Veneția Treviso, Veneția – Marco Polo, Verona.

Totodată, Wizz Air a anulat și zborurile dintre Macedonia de Nord și Italia. Rutele afectate sunt: Ohrid – Milano Malpensa; Skopje – Milano Malpensa; Roma Ciampino; Veneția Treviso; Veneția – Marco Polo.

Pasagerii afectați vor fi notificați de compania aeriană și vor primi alternative la zborurile anulate.

P.S. Zborurile dintre Italia și România nu sunt afectate. Noile măsuri luate de Italia nu se aplică cetățenilor din România.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de comercializarea biletelor de avion.

5 Comentarii
 1. Calin says

  Nici Bucuresti Salzburg nu mai zboară 🙂 am un prieten care a primit Email ca i s-a anulat zborul.M-am uitat la wizz Air si se pare ca are dreptate 🙁

  1. Sorin Rusi says

   Nu zboara pentru ca nu sunt pasageri. Vor relua zborurile frecvente din august. Mai au un zbor pe 16…

  2. Sorin Rusi says

   Si in contextul actual, cu atat mai putin vor fi oameni interesati sa zboare in Austria.

   1. Calin says

    OK.Multumesc Sorin,la asta ma gândi si eu…ca nu sunt pasageri….pentru ca Suceava Viena încă apare in grafic

    1. Sorin Rusi says

     Apare, dar va fi redus numarul de zboruri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.