Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Autoritățile elene impun testul negativ COVID-19 pentru toți cei ce doresc să între în Grecia pe la punctul de frontieră Promachonas.

2 3.144

În ultimele 24 de ore, 29 de persoane, care au intrat în Grecia, au fost depistate cu COVID-19. Ceea ce a dus la o întrunire în regim de urgență a autorităților elene. Grecii s-au speriat de numărul tot mai mare de cazuri noi de COVID-19 depistate la cei ce le trec granița.

În urma acestei întâlniri, au fost stabilite noi măsuri de călătorie. Așa se face că, din 14 iulie (ora 06:00), toți cei ce intră în Grecia pe la punctul de frotineră Promachonas trebuie să prezinte un buletin de analize care să ateste rezultatul negativ la COVID-19. Se acceptă test PCR de COVID-19, făcut cu până la 72 de ore înainte de a intra în Grecia.

Momentan nu se menționeză nimic dacă testul trebuie făcut și de cei ce călătoresc cu avionul. Posibil să fie o măsură adoptată doar ala granița terestră pentru că în vămile terestre e mai complicat de testat toată lumea.

În continuare, trebuie completat formularul de localizare al pasagerilor (PLF). Timpul minim de completare a PLF este limitat la 24 de ore înainte de a ajunge în Grecia. Și, evident, trebuie prezentat QR-cod-ul obținut în urma completării respectivului formular.

Totodată, autoritățile de la Atena au menționat că vor crește numărul controalelor în toată țara. Se va ferifica dacă sunt respectate protocoalele și măsurile de sănătate impuse pentru stoparea răspândirii noului coronavirus.

INFO: Skai TV

Vom reveni cu informații!

Leave A Reply

Your email address will not be published.