Wizz Air a anuntat zboruri din Marea Britanie spre zonele verzi: Malta, Palma de Mallorca și Madeira!

0 890

Wizz Air repornește zborurile spre trei destinații, începând cu 30 iunie, deoarece guvernul britanic extinde lista verde a țărilor în care oamenii pot călători din Anglia fără a fi nevoie să se auto-izoleze la întoarcerea pe teritoriul britanic.. Zborurile vor fi operate spre Malta, Palma de Mallorca și Madeira.

Pe măsură ce Wizz Air crește capacitatea pentru sezonul estival, compania aeriană recrutează membri ai echipajului în rețeaua sa, inclusiv pentru bazele sale din Marea Britanie la Londra Luton, Gatwick, Doncaster Sheffield și Cardiff.

Owain Jones, directorul general al Wizz Air UK, a declarat: „Echipa Wizz Air este fericit de anunțul făcut de guvernului britanic conform căruia au fost adăugate mai multe destinații pe lista verde și că cei complet vaccinați vor putea reveni din țările aflate pe lista galbenă fără a fi nevoiți să se auto-izoleze la intoarcerea în Marea Britanie, ceea ce înseamnă că clienții noștri au mai multe opțiuni atunci când decid cu privire la mult așteptata lor escapadă.”

„Încurajăm guvernul să adauge mai multe destinații europene pe lista verde, utilizând o abordare bazată pe risc, pentru a atrage din nou mai mulți oameni și pentru a oferi un impuls atât de necesar economiilor locale, atât în ​​Marea Britanie, cât și în străinătate. Știm că cererea este acolo și suntem pregătiți să intensificăm rapid operațiunile pentru vară. Așteptăm cu nerăbdare să reluăm mai multe rute și să primim pasagerii la bordul aeronavelor noastre moderne, ecologice, unde se pot baza pe măsurile noastre stricte de sănătate și igienă și pe un serviciu excelent”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.