blankblank

SWISS a prezentat noua clasă Premium Economy

0 1.670

SWISS a prezentat noua clasă Premium Economy ce vor fi disponibile începând cu al patrulea trimestru al acestui an. Călătorii SWISS Premium Economy Class se vor bucura de o intimitate mai mare și un confort sporit în timpul zborului, un contribuitor major va fi noul scaun fix. Clienților Premium Economy li se va oferi și un meniu ce va cuprinde o gamă largă, împreună cu îmbarcarea prioritară. Noua cabină Premium Economy Class va fi instalată treptat, pe toate cele 12 aeronave Boeing 777-300ER ale SWISS.

Swiss International Air Lines (SWISS) a prezentat caracteristicile cheie ale produselor și serviciilor noii sale clase Premium Economy și a lansat vânzăarea biletelor pentru cursele care vor fi operate cu aeronave ce vor beneficia de noua clasă. Clasa Premium Economy completează cabinele economice, business și clasa întâi existente ale SWISS.

Noua clasă Premium Economy va fi instalată treptat la bordul celor 12 avioane SWISS 777-300ER din al patrulea trimestru al acestui an. Întreaga flotă SWISS Boeing 777-300ER va prezenta noua cabină Premium Economy Class până la începutul programului de vară 2022. În conformitate cu prețurile generale de pe piață, tariful unic pentru noua clasă economică premium va fi cu aproximativ 250-350 franci mai mare decât echivalentul clasei economice.

SWISS a prezentat noua clasă Premium Economy.

Fiecare SWISS Boeing 777-300ER va fi echipat cu 24 de scaune de ultimă generație din clasa Economy Premium de la producătorul de scaune ZIM. Scaunul confortabil este ușor de înclinat și este integrat într-o carcasă fixă ​​pentru a asigura o intruziune zero în spațiul personal al pasagerului din spate. Noul scaun este mai lat decât un scaun din clasa Economy. Și înclinația scaunului a fost extinsă, ceea ce înseamnă mai mult spațiu pentru picioare. Noul scaun Premium Economy Class oferă, în plus, o înclinare mai mare și este echipat suplimentar cu un suport de picioare rabatabil.

SWISS-a-prezentat-clasa-Premium-Econom-2

Husele scaunului au fost produse de Lantal din Berna, Elveția. Pentru a adăuga confort la bord, călătorii SWISS Premium Economy vor primi un set de dotări gratuite, fabricat folosind materiale durabile. De asemenea, vor primi propriile căști de reducere a zgomotului de înaltă calitate, care vor îmbunătăți și mai mult filmul sau experiența muzicală oferită prin intermediul monitorului de divertisment de zbor de 15.6 inci al scaunului. Lămpile de citire personale vor oferi iluminat adecvat pentru serviciile de zbor pe timp de noapte, iar dispozitivele electronice pot fi încărcate folosind mufa USB-A încorporată a scaunului.

Bucătăria SWISS a fost special adaptată noii clase de călătorii. Călătorilor Premium Economy li se va oferi o băutură răcoritoare de bun venit de soc și vor putea alege dintre trei mese calde, servite toate, pe veselă din China. Selecția va include un preparat din programul culinar premiat „SWISS Taste of Switzerland”, împreună cu o opțiune vegetariană furnizată de Hiltl, cel mai vechi restaurant vegetarian din lume.

SWISS-a-prezentat-clasa-Premium-Econom-3

Noua clasă Premium Economy va fi instalată treptat la bordul celor 12 avioane SWISS 777-300ER din al patrulea trimestru al acestui an.

Clienții SWISS Premium Economy se vor bucura și de o experiență de călătorie mult îmbunătățită, Aceștia pot profita de acces redus la saloanele de afaceri SWISS de pe aeroporturile Zurich și Geneva și la SWISS Arrival Lounge de pe aeroportul Zurich. Se vor bucura de îmbarcare prioritară față de călătorii Economy Class. Și vor putea descărca gratuit două publicații de pe vastul portal eJournals pe dispozitivul lor digital înainte de zbor.

Noua clasă este rezervabilă din 28 iunie pentru călătorii din aprilie 2022 pe întreaga rețea de rute Boeing 777-300ER. Destinațiile deservite de SWISS cu acest tip de aeronavă includ Bangkok, Hong Kong, Los Angeles, Miami, San Francisco, São Paulo sau Singapore. În funcție de dezvoltarea ulterioară a pandemiei, noua clasă Premium Economy poate fi stabilită mai devreme ca produs standard pe unele dintre aceste rute. În faza introductivă, opțiunile de upgrade sunt oferite contra cost, în funcție de disponibilitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.