blank

Wizz Air a anunțat primele rute interne în Marea Britanie: din Jersey spre Doncaster Sheffield și Cardiff

0 464

Wizz Air UK a anunțat primul serviciu intern cu zboruri spre Jersey atât din Doncaster Sheffield, cât și din Cardiff. Cele două servicii, care încep ambele pe 9 iulie, vor funcționa de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri, cu tarife pornind de la 17.99 GBP.

Owain Jones, director general al Wizz Air UK, a declarat: „Echipa Wizz Air UK lucrează din greu pentru a se asigura că vara 2021 nu va fi ratată, continuând să ofere zboruri cu preț redus spre destinațiile în care clienții noștri din Marea Britanie adoră să călătorească.”

Wizz Air a anunțat primele rute interne în Marea Britanie: din Jersey spre Doncaster Sheffield și Cardif, din 9 iulie.

„După un an extrem de provocator, știm că clienții caută să călătorească pentru spre locuri unde se poate face plajă și unde se pot relaxa.. Jersey are totul: plaje, frumusețe naturală și istorie bogată. Așteptăm cu nerăbdare să oferim clienților din Doncaster Sheffield și Cardiff, unde vom deschide în curând noua noastră bază, posibilitatea de a explora Jersey și Insulele Canalului din jur. Echipajul Wizz Air din Marea Britanie va întâmpina pasagerii la bordul aeronavelor tinere pentru a oferi un serviciu excelent la bord pentru care suntem recunoscuți.”

Wizz Air UK a fost înființată în 2017 ca o filială a transportatorului maghiar Wizz Air, în cazul în care nu ar fi existat un acord de aviație ca parte a Brexit-ului, dar compania aeriană a declara, de atunci, că „Brexit-ul nu mai reprezintă o urgență.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.