Wizz Air a anunțat închirierea de aeronave pentru a acoperi cererea din piață

0 940

Wizz Air anunță că își va consolida o parte din programul de zbor în următoarele săptămâni cu avioane închiriate (wet lease) de la furnizori externi ca urmare a cererii ridicate în întreaga rețea. Într-un context dinamic și în continuă schimbare, care variază de la restricții volatile la vârfuri în ceea ce privește cererea, Wizz Air depune eforturi pentru a opera toate zborurile și pentru a transporta toți pasagerii către destinațiile lor.

Din cauza provocărilor operaționale, Wizz Air a contractat aeronave în sistem wet lease pentru a ține pasul cu cererea dinamică de călătorie din perioada următoare. Aceste aeronave vor opera un număr limitat de zboruri în următoarele săptămâni.

Wizz Air a contractat aeronave în sistem wet lease

Pasagerii care urcă la bord ar trebui să știe că Wizz Air rămâne loială priorității sale numărul unu – siguranța  lor, a echipajelor și a aeronavei. Astfel, în ciuda aeronavelor și echipajelor diferite, protocoalele de siguranță normale și specifice pandemiei rămân neschimbate.

Compania aeriană depune eforturi pentru a păstra aceeași experiență de călătorie pentru pasagerii săi, dar pot apărea modificări și este posibil ca pe unele zboruri serviciul de catering să nu fie disponibil. Aceasta este doar o măsură temporară menită să deservească cât mai mulți pasageri posibil. Echipa Wizz Air este conștientă de importanța mobilității în această perioadă, mai ales după restricțiile lungi din multe piețe și face toate eforturile posibile pentru a efectua toate zborurile și pentru a transporta toți pasagerii în siguranță către destinațiile lor preferate.

În același timp, compania aeriană continuă să recruteze în mod activ membri de echipaj în toate țările cu baze operaționale și îi încurajează pe toți cei ce doresc să devină parte din echipa WIZZ să aplice pe site-ul companiei.

„Asistăm la momente dificile pentru industria aeriană. Nu cu mult timp în urmă piața se contracta, acum vedem vârfuri de cerere. Wizz Air este o companie cu o capacitate de adaptare rapidă și care are ca prioritate nevoile pasagerilor. Astfel, am decis să închiriem (wet lease) temporar avioane pentru săptămânile viitoare pentru a ne asigura că zborurile sunt operate normal și că planurile de călătorie ale vacanțelor clienților noștri nu sunt afectate. În această perioadă neobișnuită, ne-am asigurat că ne menținem standardele de siguranță de top în industrie și oferim servicii la bord cu ajutorul unor profesioniști foarte bine pregătiți”, a spus Andras Rado, purtătorul de cuvânt al Wizz Air.

Din 17 iulie, aeronava Airbus A320-233 (LY-EMU) GetJet Airlines zboară pentru Wizz Air de la baza din București!

Leave A Reply

Your email address will not be published.