Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Lockdown în Mykonos: Grecia a interzis muzica în restaurante și baruri. Sunt descurajate călătoriile pe insula Mykonos!

0 2.011

Începând de sâmbătă, 17 iulie, autoritățile din Grecia au interzis muzica în restaurante / baruri, iar călătoriile pe insula Mykonos sunt descurajate. Cunoscuta insulă pentru petrecerile bogate, fiind una dintre cele mai populare insule din Grecia, atrage anual peste un milion de turiști, inclusiv vedete de la Hollywood, sportivi de renume mondial și vedete la nivel global.

În urma izbucnirii a unei epidemii locale, Ministerul Apărării Civile a declarat că interzice muzica pe insulă, blochează deplasările nocturne între 01:00 – 06:00, cu excepția celor ce merg la serviciu sau pentru motive de sănătate. Restricțiile vor fi în vigoare până pe 26 iulie, a declarat Kathimerini într-un comunicat.

Grecia este dependentă din turism, care asigură o cincime din economia țării. După dezastrul din 2020, Grecia are nevoie de un sezon excelent în acest an, dar în același timp să fie în deplină siguranță și protecție sanitară.

Numărul infecțiilor a crescut în ultimele săptămâni, forțând guvernul să vaccineze lucrătorii din sănătate și personalul de la azilele de bătrâni. Grecia a întrat pe lista galbenă a României din cauza creșterii indicelui epidemiologic. Autoritățile sunt nevoite să impună noi restricții la nivel național, inclusiv să permită accesul în baruri, cluburi și restaurante doar clienților vaccinați.

”Îi îndemnăm pe locuitorii, vizitatorii și profesioniștii frumoasei noastre insule să respecte măsurile impuse de autorități, astfel încât să putem controla și limita rapid răspândirea virusului, iar viața să revină la normal în Mykonos”, a declara

Leave A Reply

Your email address will not be published.