Sindicatele ce reprezintă piloții și însoțitorii de bord Brussels Airlines amenință cu grevă în 23, 24 și 25 iunie!

2 204

Sindicatele care reprezintă piloții și echipajul de cabină Brussels Airlines au emis un anunț de grevă pentru săptămâna viitoare. Greva este programată pentru 23, 24 și 25 iunie, conform informațiilor furnizate de sindicate.

85% dintre membrii echipajului de cabină este în favoarea unei greve. Conducerea Brussels Airlines a propus o primă unică de 450 de euro, dar sindicatele au respins această ofertă, deoarece obiectivul lor principal este să aibă mai multă odihnă între zborurile medii din rețeaua a companiei aeriene.

Echipajul de cabină nu a cerut niciodată bani pentru a-și rezolva problemele, dar a cerut măsuri structurale pentru a asigura viitorul companiei și al angajaților săi”, a spus un membru al sindicatului.

Brussels Airlines a luat la cunoștință de posibila grevă de săptămâna viitoare. În acest moment, sunt planificate 525 de zboruri pentru 23, 24 și 25 iunie. Nu știm încă câte dintre acestea vor fi anulate, deoarece aceasta depinde de rata de participare a echipajelor la grevă.

Prima noastră prioritate în acest moment sunt pasagerii noștri. Regretăm sincer impactul pe care aceste acțiuni îl au asupra clienților noștri. Momentan nu știm încă câte zboruri vor fi afectate de acțiunea socială și câte vor fi operate conform planificării. Facem tot posibilul pentru a ne revizui programul de zboruri imediat ce avem o situație clară asupra ratei de participare a echipajelor noastre la acțiunile de grevă. 

Vom informa toți pasagerii care călătoresc în zilele de 23, 24 și 25 iunie despre starea zborului lor și, dacă este necesar, despre opțiunile alternative de călătorie. Le cerem pasagerilor noștri să aibă răbdare și să nu apeleze relațiile cu clienți în acest moment, deoarece nu pot furniza încă alte informații. Pasagerii pot verifica pe site-ul nostru dacă datele de contact sunt incluse în rezervarea lor și adăugați-le dacă nu ați făcut-o încă. Pasagerii care au rezervat printr-un tour operator sau o agenție de turism (online) trebuie să contacteze agenția respectivă.”, au declarat autoritățile Brussels Airlines.

2 Comentarii
  1. […] Greva RYANAIR va începe la o zi după startul dat de sindicatele ce reprezintă piloții și însoțitorii de bord Brussels Airlines. […]

  2. […] ce reprezintă piloții și însoțitorii de bord Brussels Airlines amenință cu grevă în 23, 24 și 25 […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.