blank

Wizz Air a alocat a 12-a aeronavă bazei din București

0 754

Cea mai nouă aeronavă Airbus A321neo alocată Aeroportului Internațional „Henri Coandă” București este a 160-a aeronavă din flota modernă a Wizz Air și întărește angajamentul continuu al companiei aeriene pentru sustenabilitate.

Wizz Air este încântată să anunțe că a 12-a aeronavă s-a alăturat flotei sale de la București, sprijinind zborurile companiei aeriene în România. Pentru a marca această ocazie, noua aeronavă de ultimă generație Airbus A321neo va contribui la operațiunile de pe două noi rute și va decola către Preveza-Aktion, Grecia, în luna iulie și spre orașul italian Rimini, în septembrie. Împreună cu aceste noi destinații, Wizz Air oferă acum 55 de rute la tarif redus de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” către destinații diverse din Europa și nu numai.

Noua aeronavă Airbus A321neo

Noua aeronavă Airbus A321neo care se alătură flotei Wizz Air încorporează cele mai noi tehnologii din aviație și oferă beneficii semnificative de mediu, cu o reducere cu aproximativ 50% a amprentei de zgomot, o reducere cu 20% a consumului de combustibil și o reducere cu 50% a emisiilor de oxid de azot. Flota ultramodernă și eficientă a Wizz Air este una dintre cele mai noi din lume, cu o vârstă medie de 4,74 ani, iar această aeronavă abia livrată sprijină poziția Wizz Air drept una dintre cele mai sustenabile companii aeriene.

De asemenea, sosirea noii aeronave susține angajamentul Wizz Air de a-și tripla dimensiunea flotei până la sfârșitul deceniului. Wizz Air are cea mai mare listă de comenzi, cu peste 411 aeronave de ultimă generație din familia Airbus A320, ceea ce va permite companiei aeriene să își reducă în continuare amprenta asupra mediului cu 25% per pasager-kilometru până în 2030.

Prin eforturile constante de recrutare și noile aeronave adăugate întregii rețele, compania aeriană sprijină operațiunile de pe rutele sale din România, în ciuda provocărilor recente din industria aviației. Wizz Air este cea mai mare companie aeriană care operează din București, reiterându-și angajamentul de a oferi destinații populare și tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri, în cel mai sustenabil mod. Marea majoritate a zborurilor companiei aeriene își respectă planificarea, ajutând în luna iulie peste 130.000 de pasageri să ajungă la destinațiile lor în fiecare zi.

Românii pot călători acum de la București către Preveza-Aktion, Grecia, în fiecare luni și vineri, începând din luna iulie. Situat la gura Golfului Ambracian, orașul Preveza este o destinație cu o bogată istorie antică, perfectă pentru vacanțele de familie.

În plus, un alt zbor va decola din București către Rimini, Italia, în fiecare joi și duminică, începând cu sfârșitul lunii septembrie. Rimini este o destinație populară în Europa pentru vacanțele însorite, cu o istorie la fel de captivantă, plină de viață și plaje cu deschidere la Marea Adriatică, precum și o destinație populară în rândul românilor care călătoresc și vor să își revadă prietenii și familia în Italia. Cu rute în toată Europa, românii vor putea călători prin aceste noi zboruri Wizz Air cu tarif redus către două dintre cele mai interesante destinații ale Europei și multe altele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.