Grevă Lufthansa: peste 1000 de zboruri anulate și peste 130 000 de pasageri afectați!

0 607

Greva de avertizare anunțată de sindicatul ver.di are un impact operațional masiv în mijlocul sezonului de vară. Lufthansa va trebui să anuleze aproape întregul program de zboruri din Frankfurt și München pentru miercuri, 27 iulie 2022. 

Privind weekendul care urmează, începutul sezonului de vacanță în Bavaria și Baden-Württemberg, Lufthansa lucrează cu tărie pentru a readuce operațiunile de zbor la normal cât mai repede posibil. Cu toate acestea, efectele grevei pot duce în continuare la anulări sau întârzieri individuale ale zborurilor joi și vineri.

Din Frankfurt, un total de 678 de zboruri vor trebui anulate, inclusiv 32 deja astăzi (marți) și 646 miercuri. Se preconizează că acest lucru va afecta 92000 de pasageri.

Din München, un total de 345 de zboruri vor trebui anulate, 15 dintre ele deja astăzi (marți) și 330 miercuri. Se preconizează că 42000 de pasageri vor fi afectati.

Pasagerii afectați de anulări vor fi informați imediat astăzi și vor fi rerutați pe zboruri alternative, dacă este posibil. Cu toate acestea, capacitățile disponibile pentru aceasta sunt foarte limitate.

Vor fi afectate și zborurile dintre Germania și România. Pe 27 iulie, Lufthansa a anulat toate zborurile programate dintre Frankfurt / Munchen și București (excepție Munchen – București de 18:45 și București – Munchen de 19:25 și Frankfurt – București de 17:55 și București – Frankfurt de 18:35) / Cluj / Timișoara. Rămân active și zborurile din / spre Sibiu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.