blank

Transfer cu autobuzul din / spre Aeroportul din Skiathos. Folosește autobuzul din Skiathos pentru a descoperi una dintre cele mai frumoase insule din Grecia.

0 1.180

În 2022, autoritățile din Skiathos au introdus autobuze din / spre Διεθνής Αερολιμένας Σκιάθου „Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης” / Aeroportul Internațional din Skiathos „Alexandros Papadiamantis”.

Începând cu 10 iunie, autobuzele au început să circule pe noile trasee de pe Insula Skiathos, una dintre cele mai frumoase insule din Grecia. Conform informațiilor furnizate de Florin Nino, biletul din / spre aeroportul din Skiathos costă 1.6 EURO, în timp ce biletul pentru toate celelalte destinații costă 2 EURO.

Traseele noilor autobuze au ca punct de plecare AEROPORTUL din Skiathos spre destinațiile:

  • Skiathos
  • Kokounaries
  • Aselinos
  • Xanemos
  • Mănăstirea Evanghestria
Programul rutelor Aeroport- Skiathos – Aeroport si Skiathos – Kokounaries – Skiathos

De-a lungul traseului Aeroportul Skiathos – Koukounaries vor fi 2 i-chioșcuri pentru bilete și informații. BILETE SE POT CUMPĂRĂ ȘI DE LA AUTOBUZ, așa cum a fost înainte la autobuzele care faceau traseul Skiathos Town – Kokounaries! Puteți achiziționa două tipuri diferite de bilete pentru toate rutele (1,60 euro și 2 euro) de la cele două chioșcuri indicate mai sus.

Autobuzele din Skiathos sunt o modalitate convenabilă de a călători în jurul frumoasei insule. Majoritatea punctelor de interes se află de-a lungul traseului cu autobuzul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.