Wizz Air, 25 de milioane pasageri din/spre România

0 364

Wizz Air sărbătorește astăzi un moment de referință: 25 de milioane de pasageri transportați pe rutele sale din și spre România. Cu această ocazie, Wizz Air anunță o reducere de 25% pe toate rutele din România. Promoția este activă pentru membrii Wizz Discount Club și se aplică pentru rezervările efectuate pe 28 iunie 2016.Airbus-A321-Wizz-Air-Bucuresti-2

25 de milioane pasageri transportați de Wizz Air

Primul zbor Wizz Air a decolat din Bucuresti în 2007 și de atunci compania a continuat să-și dezvolte constant rețeaua din România. Wizz Air va creşte flota la 20 de aeronave în țară până la sfârșitul anului 2016. Va aloca aeronave Airbus A321, care pot transporta până la 230 de locuri. Wizz Air oferă în prezent 118 rute, de pe nouă aeroporturi din România, către 16 țări. Pentru multe dintre ele, tarifele încep de la 39 de lei/segment.

Wizz Air asigură accesibilitate între România și restul Europei, atât pentru călătorii în scop de afaceri cât și de relaxare. Wizz Air are este 600 de angajați în România. Totodată, operațiunile Wizz Air din acest an vor facilita indirect în Romania peste de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, cum ar fi serviciile de turism și cele hoteliere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.