blank

Lufthansa introduce internet și pe avioanele Airbus A320

0 862

Internetul a ajuns un serviciu indispensabil. În unele zone din România, internetul este mai important ca apa caldă. Până prin 2014, companiile aeriene interziceau utilizarea gadgeturilor la bord. Astăzi se pregătesc să lanseze internet de mare viteză chiar și pe zborurile scurte și medii.

Lufthansa este unul dintre operatorii aerieni, care s-a adaptat la prezent și oferă internet de mare viteză pe zborurile lung-curier. Iar din toamna acestui an, flota de aeronave din familia Airbus A320 va primi tehnologia neesară pentru a livra internet la bord.

Lufthansa_FlyNet_Wi-Fi

Până la mijlocul lui 2018, toate avioanele de tipul A319, A320, A321 din flota Lufthansa vor oferi internet broadband la bord. Lufthansa Technik este prima companie din Europa certificată STC de EASA. Acest lucru îi permite să monteze antene de bandă Ka pe familia A320.

Pasagerii vor putea accesa internetul Wi-Fi folosind propriile lor dispozitive mobile. În plus față de navigarea de bază și e-mail, tehnologia va suporta și alte aplicații, inclusiv video streaming.

Primul avion a fost echipat în iunie. Urmează testele de funcționalitate și stabilitate. Începând cu octombrie 2016, pasagerii Lufthansa vor putea utiliza internetul și pe zborurile scurte și medii.

Lufthansa Systems și Lufthansa Technik au stabilit, de asemenea, un parteneriat pe termen lung cu Inmarsat. Scopul parteneriatului este de a oferi o platformă modernă, multifuncțională la bord și cu acces la internet în bandă largă. Grupul Lufthansa, precum și companiile aeriene din întreaga lume vor beneficia de pe urma acestui parteneriat puternic.

Leave A Reply

Your email address will not be published.