blankblank

Inaugurare Iasi-Madrid cu TAROM, din 25 iunie

0 1.055

Pe 25 iunie 2016, TAROM a inaugurat o rută mult aşteptată de românii din zona Moldovei. Iaşi – Madrid cu TAROM, din 25 iunie. Astfel, ieşenii şi locuitorii din regiunea Moldovei au acum posibilitatea să călătorească mai uşor spre capitala Spaniei. Noua destinaţie va fi onorată cu zboruri în fiecare zi de miercuri şi sâmbătă. Avionul decolează de la Iaşi la ora 19:50 şi ajunge pe Aeroportul Barajas (Madrid) la ora 23:05. Decolarea de la Madrid are loc la ora 00:10, iar aeronava va ateriza la Iaşi la ora 05:10, ziua următoare.

inaugurare-iasi-madrid-tarom-conferinta-presa

Lansarea primului zbor spre capitala Spaniei a avut loc la Aeroportul Iaşi, în incinta noului terminal de pasageri. Evenimentul a început cu o conferinţă de presa, urmată de taierea tortului tematic. Din program nu au lipsit momentele artistice de dans tradiţional spaniol şi de interpretare chitară clasică. Punctul culminant al evenimentului l-a reprezentat „botezul” aeronavei.

Pe zborul spre Madrid, nu au fost mulţi pasageri. Însă zborul retur Madrid – Iaşi a înregistrat 99 de pasageri. Aeronava Boeing 737-300 YR-BGE poate transporta până la 136 de pasageri. Din informaţiile noastre, TAROM mizează mult pe pasagerii transportaţi spre Iaşi.

7 destinaţii externe TAROM de la Iaşi

Prin inaugurarea acestei rute, TAROM ajunge la 19 frecvenţe pe săptămână pe curse externe, către şapte destinaţii de la Iaşi. Totodată, TAROM operează 30 de zboruri săptămânale pe ruta Iaşi-Bucureşti. Pentru 2016, TAROM speră să transporte peste 250 000 de pasageri din/spre Iaşi.

inaugurare-iasi-madrid-tarom-diploma

inaugurare-iasi-madrid-tarom-botezul-decolare

inaugurare-iasi-madrid-tarom-botezul-aeronavei-1

inaugurare-iasi-madrid-tarom-oficialitati

inaugurare-iasi-madrid-tarom-tort

inaugurare-iasi-madrid-tarom-moment-artistic

Vă reamintim că Iaşi-Madrid este prima cursă externă introdusă de compania TAROM, în acest an, în programul de zbor de la Aeroportul Iaşi. În prezent, TAROM opereaza zboruri directe din Iaşi spre şapte destinaţii externe: MADRID, MUNCHEN, LONDRA, ROMA, BOLOGNA, TORINO şi TEL AVIV, dar şi curse interne spre OTOPENI.

Leave A Reply

Your email address will not be published.