Vueling va opera zboruri pe 111 rute interne din Spania, în sezonul de vară 2021

0 715

Compania low-cost a grupului IAG, Vueling, va opera zboruri pe 317 rute interne și internaționale în timpul sezonului estival 2021. Dintre acestea, 111 rute sunt interne în Spania. Conform actualului program operațional, Vueling va onora până la 1 800 de zboruri interne pe săptămână. Anul acesta va opera cu 18 rute interne mai multe față de sezonul de vară ​​2019, când a zburat pe 93 de rute interne în Spania.

Dintre cele 317 rute, 12 vor fi conexiuni internaționale noi, care vor lega Spania de destinații precum Copenhaga și Billund (Danemarca), Porto (Portugalia) sau Londra (Regatul Unit).

Din Barcelona, Vueling va zbura pe 102 rute, dintre care 76 sunt internaționale, inclusiv patru rute noi: Gothenburg (Suedia), Billund (Danemarca), Bergen și Stavanger (Norvegia).

Din / spre Insulele Canare, Vueling a anunțat 49 de rute, dintre care 41 de rute naționale și 8 internaționale. Ca noutăți remarcante, avem următoarele conexiuni: Tenerife Nord – Palma de Mallorca și Porto; Gran Canaria – Santiago și Zaragoza; Fuerteventura – Alicante și Lanzarote – Palma.

Din / spre Insulele Baleare vor fi 58 de conexiuni, dintre care 37 naționale și 12 internaționale. Printre noutăți, remarcăm: Palma de Copenhaga și Billund (Danemarca), Lanzarote, Tenerife și Almería; Ibiza cu Asturia și Menorca cu Asturia.

În Țara Bascilor, Vueling va opera 25 de zboruri săptămânale, 16 interne și 9 naționale, inclusiv pe noua rută Bilbao – Murcia. Din Andaluzia, Vueling va opera zboruri pe 51 de rute, 36 naționale și 15 internaționale, iar ca noutăți remarcăm: Malaga – Billund și Copenhaga; Sevilla – Santiago și Almería – Palma.

Președintele Vueling, Marco Sansavini, a declarat: „Recuperarea mobilității în această vară va fi esențială pentru a reactiva economia și viața socială. Este necesar să se ridice progresiv restricțiile și să se implementeze „certificate de sănătate” care să faciliteze mobilitatea”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.