Volotea a anunțat baza de vară în Olbia. Wizz Air și easyJet reacționează.

0 817

Pe 18 martie, Volotea a anunțat baza de vară în Olbia, reconfirmând angajamentul de a sprijini economia regională. Este o veste foarte bună pentru sectorul turismului din Sardinia, Italia.


Volotea își consolidează capacitatea de transport din / spre Aeroportul din Sardinia, cu peste 500.000 de locuri în vânzare pentru vara anului 2021. Asta se traduce printr-o creștere de peste 100% față de vara anului 2019.

Pe lângă anunțarea bazei, Volotea a anunțat și 2 rute interne, având ca destinații Catania și Cuneo. Astfel, din Olbia se va putea călători pe 19 rute, 15 interne și 4 către destinații din Franța.

Volotea face legătura între Olbia și 19 destinații, 15 interne în Italia (Ancona, Bari, Bologna, Genova, Milano Bergamo, Napoli, Palermo, Pescara, Pisa, Torino, Trieste, Veneția, Verona, Cuneo și Catania – ultimele două vor fi lansate în 2021 ) și 4 internaționale spre Franța (Bordeaux, Marsilia, Nantes și Strasbourg).

După noul anunț făcut de Volotea, easyJet și Wizz au anunțat fiecare planuri de extindere a operațiunilor de la aeroportul din Olbia. Începând cu 28 iunie, easyJet va opera zboruri zilnice către Bologna (BLQ), Verona (VRN) și Torino (TRN), precum și 3 zboruri săptămânale către Bari (BRI). Wizz Air a anunțat lansarea a 4 noi rute de la Olbia, având ca destinații Milano Malpensa, Bologna, Treviso și Verona.

Iată cum competiția dintre cele 3 companii aeriene duce la creșterea numărului de rute și de zboruri operate din / spre Olbia, o oportunitate fericită pentru dezvoltarea turismului în această zonă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.