Qatar Airways va relua zborurile pe ruta Doha – Mykonos, din 14 mai 2021

0 324

Mykonos, insula grecească renumită pentru morile sale de vânt și atmosfera de distracție, se deschide din nou pentru turiști. Qatar Airways va relua zborurile pe ruta – Doha – Mykonos, Grecia, începând cu 14 mai 2021.Qatar Airways intenționează să opereze trei zboruri pe săptămână cu aeronave Airbus A320. Acestea vor fi echipate cu 2 clase confortabile: 12 locuri în clasa Business și 120 de locuri în clasa Economy.

Ruta s-a dovedit a fiind foarte populară printre clienții Qatar Airways, începând cu mai 2018, dar pandemia globală a făcut ca zborurile să fie suspendate vara trecută.

Doha – Mykonos cu Qatar Airways

QR311 Doha 07:30 – 12:05 Mykonos luni, vineri, sâmbătă
QR312 Mykonos 13:05 – 17:05 Doha luni, vineri, sâmbătă

Ministrul grec al Turismului, Harry Theoharis, a declarat: „Sunt mândru să întâmpin Qatar Airways înapoi la Mykonos. Este foarte plăcut pentru noi să includem destinația de lux Mykonos în planificarea noului program de vară al companiei aeriene. În acest moment dificil, această dezvoltare turistică vine în urma eforturile noastre depuse pentru deschiderea în siguranță a turismului elen”.

Transportatorul național al statului Qatar continuă să își reconstruiască rețeaua, care se află în prezent la peste 130 de destinații. Cu mai multe frecvențe adăugate spre hub-urile cheie, Qatar Airways oferă conectivitate de neegalat pasagerilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.