blank

VLM Airlines (SHS Antwerp Aviation) și-a încetat activitatea (Faliment)

Transportatorul belgian - VLM Airlines - și-a încetat activitatea și va fi lichidată. A confirmat firmă mamă SHS Aviation.

0 753

Debutul acestei luni a venit la pachet cu falimentul companiei aeriene VLM Airlines – SHS Antwerp Aviation cu sediul în Antwerp. Conform companiei mamă – SHS Aviation, VLM Airlines și-a încetat activitatea și va fi lichidată.

Decizia vine la mai puțin de o lună după ce a fost anunțat că VLM Airlines va întrerupe conexiunile cu Aberdeen, Birmingham, Köln-Bonn, Maribor, Munchen și Rostock. Totodată, rutele noi anunțate de la Antwerp și Ostend-Bruges către Manchester au fost anulate.

Faliment VLM Airlines (SHS Antwerp Aviation)

Compania VLM Airlines a fost resuscitată de SHS Antwerp Aviation, parte a grupului de investiții olandez SHS Aviation, după ce-și anunțase falimentul în 2016. La 30 octombrie 2017, transportatorul belgian reluase zborurile și pe ruta Londra City – Antwerp.

Oficialii aeroportului din Antwerp regretă falimentul companiei VLM Airlines și faptul că mai multe rute importante nu vor mai fi onorate. Însă au anunțat că deja au luat legătura cu alte companii aeriene.

Cu siguranță, falimentul VLM Airlines va afecta traficul de pasageri de pe aeroportul din Antwerp. Compania VLM Airlines era responsabilă de 45% din traficul de pasageri, însă reprezenta doar 17% din cifra de afaceri a aeroportului belgian.

Menționăm că VLM Airlines (SHS Antwerp Aviation) este o companie total diferită față de VLM Airlines NS, care are sediul la Bruxelles. Mai menționăm că VLM Airlines NS deține o flotă formată din aeronave Airbus A320, în timp ce VLM Airlines (SHS Antwerp Aviation) opera cu 6 aeronave de tipul Fokker 50.

Leave A Reply

Your email address will not be published.