Gaz iritant la bordul unui avion Hawaiian Airlines (Video)

Pe 31 august, pasagerii zborului Oakland - Kahului au raportat probleme respiratorii din cauza unui gaz iritant. Zborul era operat de un Boeing 767-300ER Hawaiian Airlines.

0 314

Finalul de august cu siguranță nu va fi uitat prea repede de pasagerii unui zbor operat de Hawaiian Airlines. Pe 31 august, mai mulți pasageri aflați la bordul unui Boeing 767-300ER Hawaiian Airlines au suferit probleme respiratorii din cauza unui gaz iritant.Personalul de cabină a luat decizia de a muta pasagerii spre coada acestuia, cât mai departe de zona unde a fost resimțit acest gaz. Comandantul aeronavei a decis să zboare în continuare până la Kahului, unde a aterizat în deplină siguranță.

Gaz iritant într-un Boeing 767-300ER Hawaiian Airlines

Zeci de pasageri și 3 însoțitori de bord au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au aterizat în Hawaii. În urma cercetărilor, s-a constatat că acest gaz iritant a fost pulverizat dintr-un spray cu piper. Se pare că un tânăr a adus la bord un spray cu piper, care s-a declanșat accidental la aproximativ 3 ore după decolare. Oficialii companiei au declarat că pasagerii de la Business Class au fost cei mai afectați.

Hawaii News Now – KGMB and KHNL

Incidentul este investigat de Administrația SUA pentru Securitatea Transporturilor (TSA) și de poliția din Maui. Posibil ca persoana responsabilă cu transportul spray-ului să plătească o amendă de până la 13 000 de dolari. Nu au fost menționate alte detalii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.